thought-catalog-505eectW54k-unsplash.jpg

Praktisera hos oss!

Är du på jakt efter en praktikplats och drömmer om att producera material för webb och sociala medier i framtiden? Då är kanske en praktikplats på Hemesterguiden något för dig!

 

Varje vecka producerar vi material till våra sociala kanaler och vi har ett högt engagemang på samtliga kanaler. Tillsammans skapar vi hemesterinspirerande innehåll på Instagram, Facebook, TikTok och hemsidan. Vi är ett härligt gäng som jobbar på distans med daglig kontakt och möten.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom bland annat:

- Text, bild och video i sociala medier 

- Sökordsoptimering

- Skriva artiklar till vår hemsida

- Content-strategi

- Grafisk design

- Annonsering i sociala medier

- Statistik och analys

- Utveckla och förbättra hemsidan

- Koordinering av samarbetspartners och influencers

- Sälj & affärsutveckling 

- Podcast-planering
- Initiera och genomföra nya idéer och projekt 

Vill du se vad tidigare praktikanter har producerat för innehåll kan du kika in #hemesterpraktikant på Instagram och även vår sparade höjdpunkt "Praktikanter".

Emma Ståhl & Felicia Albo Zieme.png

Intervju med våra praktikanter

Hur är det att vara praktikant hos Hemesterguiden? Vad finns det för dagliga arbetsuppgifter och vem borde söka praktik hos här? Vi har intervjuat Hemesterguidens tidigare praktikanter, Emma och Felicia, som båda läser till webbkommunikatör inom sociala medier.

Läs intervjun HÄR!

Är det dig vi söker?

Skicka iväg ett mail till kontakt@hemesterguiden.se med ditt CV och ett personligt brev så att vi får lära känna dig bättre!