top of page

Serierna som du inte får missa!

Letar du tips på bra serier? Då har du hamnat rätt! Mörkret har kommit och seriemyset är i full gång. Här kommer en lista på praktikant-Felicias absolut bästa serietips.

Bildkälla: Mollie Sivaram, @molliesivaram


Lucifer

Genre: Dramakomedi, Polisserie

"Lucifer Morningstar hade fått nog av att vara en hängiven tjänare i helvetet och bestämde sig för att spendera lite tid på jorden för att få en bättre förståelse av mänskligheten. Han bosatte sig i Los Angeles - The City of Angels."


Lucifer finns att se på bland annat Netflix och serien har 5 säsonger och totalt 75 avsnitt. Avsnitten är cirka 50 minuter långa och har fått betyget 8,2/10 av IMDb vilket är ett riktigt bra betyg. Du kommer garanterat bli hooked!


För att läsa mer om serien Lucifer klicka HÄR.

Bildkälla: @lucifernetflix


Good Girls

Genre: Dramakomedi, Kriminalfilm

"Tre förortsmammor befinner sig plötsligt i desperata omständigheter och beslutar sig för att råna en stormarknad."


Good Girls finns att se på bland annat Netflix och serien har 3 säsonger och totalt 34 avsnitt. Avsnitten är cirka 40 minuter långa och serien har fått 7,9/10 av IMDb. Denna serien passar perfekt när du känner dig rastlös och är sugen på spännande underhållning!


För att läsa mer om serien Good Girls klicka HÄR.

Bildkälla: @nbcgoodgirls


YOU

Genre: Kriminaldraman, Thrillerserier

"En farligt charmig och intensivt tvångsmässig ung man går till extrema åtgärder för att sätta sig in i livet hos dem som han blir besatt av."


YOU finns att se på bland annat Netflix och serien har hittills 2 säsonger och totalt 20 avsnitt. Avsnitten är cirka 50 minuter långa och serien har fått 7,8/10 av IMDb. Här har vi en serie som inte slutar att förvåna, denna måste man se!


För att läsa mer om serien YOU klicka HÄR.

Bildkälla: @younetflix


Bodyguard

Genre: Kriminaldraman, Politiska serier

"Huvudrollen David Budd som är en polisinspektör och krigsveteran som efter att ha avvärjt ett terrorattentat på ett pendeltåg på väg till London blir livvakt till inrikesministern Julia Montague."


Bodyguard finns att se på bland annat Netflix och serien har 1 säsong och totalt 6 avsnitt. Avsnitten är cirka 1 timma långa och serien har fått 8,1/10 av IMDb. Jag kollade igenom Bodyguard under bara en dag. Det är en gripande serie som man inte kan sluta se på!


För att läsa mer om serien Bodyguard klicka HÄR.

Bildkälla: Nytimes.com


Workin´ Moms

Genre: Kanadensiska serier, Komediserier

"Fyra mycket olika arbetande mammor och vänner försöker balansera sina jobb, familjeliv och kärleksliv i dagens Toronto, Kanada."


Workin´ Moms finns att se på bland annat Netflix och serien har 4 säsonger och totalt 47 avsnitt. Avsnitten är cirka 20 minuter långa och serien har fått 7,6/10 av IMDb. Detta är en serie som får en att skratta. Är du mamma och känner dig stressad? Då borde du absolut kolla på Workin´ Moms!


För att läsa mer om serien Workin´ Moms klicka HÄR.

Bildkälla: CBC


El recluso

Genre: Kriminaldraman, Thrillerserier

"En amerikansk SPEC OPS infiltrerar en av Mexikos tuffaste fängelser på jakt efter information om var en amerikansk politikers dotter befinner sig."


El recluso finns att se på bland annat Netflix och serien har 1 säsong och totalt 13 avsnitt. Avsnitten är cirka 45 minuter långa och serien har fått 7/10 av IMDb. El recluso är en riktigt spännande serie som man lätt blir tagen av!


För att läsa mer om serien El recluso klicka HÄR.

Bildkälla: @elreclusoserie


Outer banks

Genre: Dramaserie, Tonårsserier

"På en ö där klyftan mellan rik och fattig är stor tar John B hjälp av sina tre bästa vänner för att leta efter en skatt som är kopplad till hans pappas försvinnande".


Outer banks finns att se på bland annat Netflix och serien har hittills 1 säsong och totalt 10 avsnitt. Avsnitten är cirka 50 minuter långa och serien har fått 7,6/10 av IMDb. Denna serien är en riktigt spännande tonårsserie som man inte får missa!


För att läsa mer om serien Outer banks klicka HÄR.

Bildkälla: @outerbanksnetflix


Riverdale

Genre: Kriminaldraman, Tonårsserier

"Serien följer fyra ungdomars liv i den lilla staden Riverdale och utforskar mörkret dolt bakom dess till synes perfekta fasad. Riverdale har blivit till mysteriernas stad."


Riverdale finns att se på bland annat Netflix och serien har 4 säsonger och totalt 76 avsnitt. Avsnitten är cirka 40 minuter långa och serien har fått 6,9/10 av IMDb. Serien är spännande och erbjuder många överraskande händelser!


För att läsa mer om serien Riverdale klicka HÄR.

Bildkälla: @thecwriverdale


Teenage Bounty Hunters

Genre: Kriminaldraman, Tonårsserier, Dramaserier

"Religiösa systrarna Sterling och Blair som bara är 16 år gamla dyker in i en värld av spännande äventyr efter att ha börjat jobba med en Bounty hunter."


Teenage Bounty Hunters finns att se på bland annat Netflix och serien har 1 säsong och totalt 10 avsnitt. Avsnitten är cirka 50 minuter långa och serien har fått 7,7/10 av IMDb. Serien är grymt spännande och erbjuder mycket humor!


För att läsa mer om serien Teenage Bounty Hunters klicka HÄR.

Bildkälla: Netflix


Dead to Me

Genre: Dramaserier, Komediserier

"En änka är på jakt efter föraren som körde på hennes man i en smitningsolycka och blir vän med en excentrisk optimist som inte är vad hon verkar vara."


Dead to Me finns att se på bland annat Netflix och serien har 2 säsonger och totalt 20 avsnitt. Avsnitten är cirka 30 minuter långa och serien har fått hela 8/10 av IMDb. Dead to Me är en grymt bra serie som väcker mycket starka känslor blandat med komedi!


För att läsa mer om serien Dead to Me klicka HÄR.

Bildkälla: @deadtome


Har du fler serietips? Kommentera gärna här nedanför eller berätta för oss på Facebook eller Instagram.

Comments


bottom of page