top of page

Intervju med Västmanlands ambassadör Anna Klasson

Lär känna Anna som är vår ambassadör för Västmanland som är uppvuxen i Västerås men som numera bor med sin man, tvillingar, hund och katt på landet strax utanför stan. Anna älskar att upptäcka nya platser, oavsett om det är på andra sidan jorden eller på hemmaplan. Läs mer för att ta del av bland annat Annas bästa hemestertips!

Bildkälla: Anna Klasson


Hej Anna! Kan du berätta lite kort om dig själv?

Född och uppvuxen västeråsare som numera bor med min man, tvillingar, hund och katt på landet strax utanför stan. Bodde några år i andra städer efter studenten men ville till slut komma tillbaka till vänner och familj.

Varför blev du ambassadör?

När jag hittade Hemesterguiden så insåg jag att det är exakt den typ av sida jag saknat! Jag själv älskar att upptäcka nya platser, oavsett om det är på andra sidan jorden eller på hemmaplan. Dels är det kul att det finns ett forum för andra som har samma intresse men min förhoppning är också att väcka intresset hos dem som inte upptäckt det ännu.


Vad är det roligaste med att vara ambassadör?

Att få inspirera andra till att upptäcka och uppskatta Västmanland!


Hur spenderar du helst en ledig dag?

Ute i naturen med min familj. I Västmanland finns det jättemånga fina naturreservat. Jag gillar att vandra en bra sväng och sen avsluta med att åka till något mysigt fik efteråt. Sen älskar jag också att åka iväg på weekends till spa eller herrgårdar och bara njuta och äta gott.


Vad är ditt bästa hemestertips?

Våga utforska din närmiljö! Det är lätt att man blir bekväm och trygg i sin vardag och då har man sina vanliga restauranger, caféer, aktiviteter och promenadstråk. När man är på semester är ofta en del av upplevelsen att testa nya saker och nya upplevelser. Gör samma sak hemma! Utmana dig själv lite nästa gång och besök något ställe du inte varit på förut.


Här är några platser och aktiviteter som Anna har tipsat om under sommaren:

- Våffelbaren i Västerås

- Skulpturparken i Ängelsberg

- Glass och Berså i Arboga

Bildkälla: Anna Klasson


Anna är ambassadör för vår Facebookgrupp Hemesterguiden Västmanland. Är du också intresserad av att bli ambassadör och sprida hemestertips och inspiration i din region? Läs mer och ansök HÄR.


Kommentare


bottom of page