top of page

Bästa frukost- och brunchställena i Stockholm!

Är du sugen på att äta en riktigt lyxig frukost eller brunch i Stockholm? Ibland kan det dock vara svårt att veta vart man ska gå, det finns ju så många bra ställen! För att göra det lite lättare för dig att välja har vi listat våra favoriter som alla serverar underbar frukost och lunch.

Bildkälla: Brooke Lark


GREASY SPOON

Starta dagen hos frukostexperterna på Greasy spoon.

BREAKFAST & BRUNCH, ALL DAY, EVERYDAY!


Greasy spoon har två restauranger i Stockholm, en på Tjärhovsgatan 19 Södermalm och en på Hagagatan 4 Odenplan. Här serveras frukost och brunch som man garanterat blir mätt på. De serverar bland annat lyxiga pannkakor, chiapudding, bananbröd, smashed avokado och mycket mer.


Här möts du av en snyggt inredd, luftig lokal med väldigt Instagramvänlig mat!

Bildkälla: @greasyspooncafe på Instagram


CYKELCAFÉ LE MOND

Varför inte inleda dagen med en hälsosam frukost eller en brunch omgiven av sportcyklar och souvenirer i sann Tour de France-anda?


På Södermannagatan 10 hittar vi Cykelcafé Le Mond. Här erbjuds frukost, lunch, fika och brunch i en modern miljö. Är du sugen på en avokadotoast, bananbröd eller en härlig frukostbowl är detta det perfekta stället för dig.

Bildkälla: @cykelcafelemond på Instagram

KAFERANG

Här kan du såväl starta dagen som avsluta den. Kaferang erbjuder frukost, lunch, fika och middag. På frukosten serveras bland annat chiapudding, ekokaffe, acaiskål eller varför inte lyxa till det med amerikanska pannkakor?


Här möts du av moderna betongväggar, rustika möbler och industrimöbler. Kaferang ligger bra till med utsikt över Nytorget på Skånegatan 81.

Bildkälla: @kaferang på Instagram


LYKKE KAFFEGÅRDAR

Här ligger allt fokus på hållbarhet och lokalproducerat.


"Hos Lykke kaffegårdar har vi en enda regel

- Att göra bra saker!

För våra gårdar, för våra kunder, ja egentligen alla.

Och såklart vår planet."


Lykke erbjuder en fin, avslappnad och varm miljö. Vill du njuta av en riktigt god kopp kaffe och en macka är det till Nytorgsgatan 38 du ska gå!

Bildkälla: www.lykkegardar.se


MAHALO

Mahalo är ett veganskt café som arbetar främst med ekologiska råvaror. Här hittar du god och växtbaserad mat där maten är gjord med mycket kärlek för miljön, djuren och såklart för gästerna. Mahalo finns på två ställen i Stockholm, Hornsgatan 61 på Södermalm och Odengatan 26 i Vasastan. Här är även våra fyrbenta vänner välkomna!


Här serveras bland annat fantastiska smoothiebowls, bananbröd, surdegsfrallor, chiapudding med kokosgrädde. Här serveras även mer matig mat så som sojaburgare eller varför inte en glasnudelsallad.

Bildkälla: www.mahalosthlm.se


STHLM BRUNCH CLUB

Sist men absolut inte minst har vi STHLM Brunch Club som ligger på Dalagatan 24. Här serveras frukost, brunch och lunch hela dagen. Här kan du äta Acai bowl, eggs benedict, fruit bowl, avocado sandwich, alla typer av pannkakor och mycket mer.


"ALL DAY BREAKFAST – BRUNCH– LUNCH"

Bildkälla: @sthlmbrunchclub på Instagram


Missade vi ditt favoritställe? Kommentera gärna här nedanför i så fall eller skriv i någon av våra Facebookgrupper. Klicka HÄR för att hitta gruppen som tillhör din region!


Comments


bottom of page