top of page

8 saker att göra på mors dag

Nu börjar det närma sig mors dag och många vill då hylla sina mammor med något, kanske en middag eller en annan mysig aktivitet. Vi har listat 8 tips på vad ni kan hitta på tillsammans!


1. Frukost på sängen

Ta i från tårna och väck mamma med frukost på sängen! Duka upp hennes favorittillbehör och gör det till en mysig start på resten av dagen. Det är något speciellt att bli väckt med en frukostbricka och garanterat något som kommer uppskattas.


2. Mysig promenad

Om vädret tillåter, sätt på er sköna kläder, gympaskor och ge er ut i naturen. Leta upp en trevlig vandringsled, packa ner lite fika i ryggsäcken och promenera tillsammans. Eller ta ta en promenad på stan och avsluta med en fika på ett café!


3. Brak-brunch

En proppfylld brunchbuffé gör väl många glada. Duka fram alla hennes frukost- och lunchfavoriter och ta ett par timmar till att umgås över en brunch. Vill man lyxa till det lite extra finns det många hotell och restauranger som erbjuder brunch att frossa i!


4. Koppla av med spa

Behöver du och din mamma koppla av och njuta tillsammans? Då är spa en utmärkt aktivitet på morsdag! Hoppa i badrocken och tofflorna, njut av en härlig massage, något gott tilltugg och bubbelpoolen. Garanterat en succé hos många mammor!


5. Lyxig picknick

Packa picknick-korgen med massa gott, ta med en härlig filt och sätt er i en park eller på en utkiksplats och njut av varandras sällskap.


6. Favoritaktiviteten

Ta en heldag och gör din mammas favoritaktivitet! Kanske är det en shoppingtur på stan, spela padel eller ridning? Hyr till exempel islandshästar och ge er ut på en ridtur! Ni får garanterat en trevlig stund tillsammans och mamma får göra något hon tycker är riktigt kul.


7. Dagsutflykt

Åk till närliggande stad och utforska tillsammans. Åk ut i skärgården, till någon av alla öarna och skapa minnen tillsammans. Ät en god lunch, fika och strosa omkring på nya marker och skapa minnen för livet!


8. Ge bort drömbuketten

Att ge blommor i all ära, men de lever inte särskilt länge. Gör det istället till en utflykt och få blommor på köpet! Det finns många aktörer runt om i Sverige som erbjuder självplockning av blommor - ta med mamma dit och låt henne plocka sin egna bukett. Mer personligt än så blir det inte! HÄR kan du hitta aktörer för självplock!


Har du något tips på aktiviteter att göra på mors dag? Gå med i någon av våra Facebookgrupper för just din region här och tipsa om det!

Comments


bottom of page